HOME > SPORT & LEEFSTIJL > VOEDING

Voeding


Problemen met je gewicht of leefstijl kunnen ervoor zorgen dat je je minder fit voelt. Gewoontes veranderen is niet gemakkelijk. Ben je gemotiveerd om daar iets aan te doen, dan kan Pon Fit je ondersteunen met een van de (gratis) online cursussen van Visiom. 

Online cursus ‘Word je eigen afslankcoach – niveau 1 (4 weken)

Diëten werken niet, zeggen ze. Maar ze werken wel: je valt er vrijwel altijd van af. Alleen wil je daarna ook graag op gewicht blijven en dát lukt veel mensen niet. Wil je weten hoe het werk, zodat je grip krijgt op gewicht en afvallen? Met ‘Word je eigen afslankcoach’ krijg je alle gereedschappen in handen. Zo kan je je eigen dieet bijsturen en diepgang geven aan de discussie over eten en afvallen die overal wordt gevoerd. Het doel: een gezond gewicht krijgen terwijl je leven ook steeds meer naar je zin verloopt. Meer info.

Online cursus ‘Word je eigen leefstijlcoach – niveau 1 (4 weken)

Stel dat je precies wist hoe mensen energiek en ontspannen kunnen worden en blijven. Wat zou dat je opleveren voor jezelf? En wat voor leuke gesprekken zou je daarover kunnen voeren met anderen? ‘Word je eigen leefstijlcoach’ biedt je de kennis en inzichten die je zoekt. Het geeft je niet de zoveelste algemene theorie over voeding en bewegen, maar gaat over hoe mensen in elkaar zitten en hoe je grip krijgt op dagelijkse gewoontes. Een voorwaarde om goed in je vel te zitten! Meer info.

Aanvragen

Heb je interesse in een of beide cursussen? Je kunt de kortingscodes aanvragen via ponfit@pon.com. Om een optimaal rendement te halen uit elke cursus adviseren we je om er maar een tegelijk te doen.