HOME > SPORT & LEEFSTIJL > SPORTKLEDING

Sportkleding


In samenwerking met Craft, leverancier van onder andere Team Sunweb, heeft Pon Fit een nieuwe sportkledinglijn ontwikkeld. Vanaf januari 2020 is de vaste basiscollectie van deze nieuwe lijn online te bestellen en binnen 5 werkdagen leverbaar. Je kan nu alvast een pre-order plaatsen. Dan heb je de nieuwe kleding nog vóór het einde van het jaar in huis. 

Pon Fit collectie: nieuw!

We hebben een compleet nieuwe lijn ontwikkeld voor de fiets- en hardloopkleding en voeren een basiscollectie met bibshort, shirt met korte mouw, hardloopshort of tight, hardloopshirt met korte mouwen en arm- en beenstukken. Een aantal keer per jaar zullen we de basiscollectie aanvullen met specials. 

Webshop & pre-order

Wil jij de nieuwe collectie als eerste in huis hebben? Je kunt tot en met zondag 27 oktober een bestelling plaatsen in de webshop. Je kunt kiezen uit de vaste collectie en aanvullende items die we niet standaard zullen aanbieden. Na 27 oktober sluit de webshop tijdelijk en wordt de kleding geproduceerd. De verwachte levertijd is tien weken, zodat je de kleding mogelijk al voor het nieuwe jaar in huis hebt.

Vanaf januari 2020

In het nieuwe jaar zal de basiscollectie in de webshop op voorraad zijn en kunnen wij een levertijd garanderen van vijf werkdagen. Een aantal keer per jaar vullen we de basiscollectie aan met tijdelijke specials. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de verschillende activiteiten op de Pon Fit evenementenpagina (via de button rechtsboven bij een fiets- of hardloopevenement).