HOME > SPORT & LEEFSTIJL > SPORTKLEDING

Sportkleding


In samenwerking met Craft, leverancier van onder andere Team Sunweb, heeft Pon Fit een nieuwe sportkledinglijn ontwikkeld. Vanaf januari 2020 is de vaste basiscollectie van deze nieuwe lijn online te bestellen en binnen 5 werkdagen leverbaar. 

Pon Fit collectie: nieuw!

We hebben een compleet nieuwe lijn ontwikkeld voor de fiets- en hardloopkleding en voeren een basiscollectie met bibshort, shirt met korte mouw, hardloopshort of tight, hardloopshirt met korte mouwen en arm- en beenstukken. Een aantal keer per jaar zullen we de basiscollectie aanvullen met specials. 

Webshop vanaf januari 2020

In het nieuwe jaar zal de basiscollectie in de webshop op voorraad zijn en kunnen wij een levertijd garanderen van vijf werkdagen. De basiscollectie bestaat uit een jersey met korte mouwen, bibshort met bretels, running tee met korte mouwen en een running short of capri (dames). Een aantal keer per jaar vullen we de basiscollectie aan met tijdelijke specials. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de verschillende activiteiten op de Pon Fit evenementenpagina (via de button rechtsboven bij een fiets- of hardloopevenement).