HOME > Ponfitsports.com

Ponfitsports.com
Ponfitsports.com is het sportplatform van Pon Fit. Je vindt er alle door Pon Fit georganiseerde sportactiviteiten. Met Ponfitsports.com ben je altijd op de hoogte van de sportieve activiteiten, acties en voordelen, je kunt je er aanmelden voor de events en ziet gelijk welke collega’s er nog meer meedoen. Je logt er in met je Pon ID en kunt aangeven van welke sportactiviteiten je op de hoogte gehouden wil worden (‘hou me op de hoogte’).

Voor wie is het en hoe werkt het?

Ponfitsports.com is er voor alle Pon medewerkers. Log in met je Pon ID (zonder @pon.com). Vink je 'herinner mij op deze computer' aan, hoef je niet meer opnieuw in te loggen. 

Geen Pon ID?

Werk je bij Volkswagen Pon Financial Services, Salentein of ander niet 100% Pon bedrijf? Vraag dan bij Pon Fit een wachtwoord op.

Heb je (nog) geen Pon mail account? Zorg dan dat een privé mailadres en een mobiel nummer bekend is bij het HR Service Center. Je ontvangt van hen dan  een wachtwoord waarmee je gebruik kan maken van de verschillende Pon diensten die gekoppeld zijn aan je Pon ID. 

Inlog en wachtwoord vergeten/kwijtgeraakt? 

Ga dan naar https://service.pon.com/ en kies 'forgot password?'.