HOME > SPORT & LEEFSTIJL > LEENFIETSEN

Leenfietsen


Heb je nog geen racefiets of mountainbike? Of wil je graag eens één van onze modellen proberen? Pon Fit biedt Pon medewerkers de mogelijkheid om een Focus mountainbike of racefiets te lenen. Er zitten 'gewone' pedalen op de mountainbikes en dual pedalen op de racefietsen (geschikt voor sportschoenen en schoenen met SPD). 

Mountainbike lenen?

Voor een periode van maximaal 10 dagen kan je een Focus 29” Black Forest limited edition lenen. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is een mail sturen en zelf de fiets ophalen in Bilthoven (Rijwielpaleis Bilthoven). Reserveer de fiets minimaal 1 dag van te voren. Dan heeft het Rijwielpaleis voldoende tijd om de fiets netjes voor je klaar te zetten. 

Stuur een mail naar ponfit@pon.com met vermelding van: 
  • je naam
  • bedrijfsnaam
  • lengte (ivm framemaat)
  • datum (wanneer je de fiets wil lenen
  • uitleen termijn (max. 10  dagen)
  • en of je een helm wilt gebruiken
Zodra je bericht van ons hebt ontvangen met informatie over het ophalen en terugbrengen van je fiets, is jouw aanvraag bevestigd. Van het Rijwielpaleis hoor je of de fiets beschikbaar is op de door jou aangevraagde dag. Je haalt vervolgens de fiets zelf op bij Rijwielpaleis Bilthoven en brengt ‘m in goede staat op de afgesproken dag weer terug. 

Racefiets lenen?

In samenwerking met Demobeheer bij Pon’s Automobielhandel in Leusden bieden we je de mogelijkheid om een Focus Izalco Race AL 105 te lenen voor een avond of een weekend. Wil je een fiets lenen, vul dan het aanvraagformulier in. Zodra je bericht van ons hebt ontvangen met informatie over het ophalen, terugbrengen en gebruik van de fiets, is je aanvraag bevestigd.    

Wat vragen we van jou?

Wil je een fiets lenen, dan vragen we je met bepaalde zaken rekening te houden. Onder andere dat je de fiets met zorg behandelt en weer netjes inlevert. De voorwaarden sturen we mee met de bevestiging. Lees ze goed door voordat je de fiets ophaalt.