HOME > SPORT & LEEFSTIJL > BBB FIETSPRODUCTEN

BBB Fietsproducten


Als Pon medewerker kan je met 20% korting BBB producten kopen. BBB is dé specialist op het gebied van fietsonderdelen, -accessoires en -kleding voor sportieve fietsers en is sinds maart 2015 onderdeel van Pon.


Online bestellen

Passie op de pedalen en in de producten
"Onze producten, die we allemaal in huis ontwikkelen, zijn gericht op de sportieve fietser. De meeste mensen die hier werken hebben een achtergrond als wielrenner of mountainbiker. Die passie zie je terug in onze producten. For bikers, by bikers."

Marc Roelofsen, directeur BBB
Ga naar www.bbbwebshop.nl. Selecteer de producten die je graag wil aanschaffen en reken af. Vul bij ‘Waardebonnen’ PONMW@222 in, dan wordt de korting verrekend. Verder dien je ook je personeelsnummer en naam van je werkgever (OpCo) in te vullen in het tekstvak “opmerkingen”. Je personeelsnummer vind je op je maandelijkse loonstrook.


Fysieke winkel

In de onderstaande winkels krijg je ook de Pon korting op het volledige
BBB assortiment:

Enjoy & Meerens                            Van Oosterhout Bikes & Sport
Zuiderpoort 4                                  Oosterhoutseweg 129 B
8239 AD Lelystad                           4847 DB Teteringen
www.bbbwebshop.nl                       www.bbb-fietsonderdelen.nl

Ga je naar een van deze winkels, neem dan een recent document mee waar je personeelsnummer en naam van je werkgever op staat. Je kan bijvoorbeeld een foto maken van de bovenzijde van je laatste salarisstrook. Op die manier zien ze in de winkel dat je daadwerkelijk Pon medewerker bent en dus recht hebt op de speciale Pon korting.


Geen KEP

Let op: op deze actie is geen KEP van toepassing.