HOME > PON FIT TIJDENS CORONA >  WANDELEN

Wandelen in Corona tijd


Sinds de Corona uitbraak is samen wandelen, zoals we met Pon Fit gewend waren, even niet meer mogelijk. Omdat nu nog niet bekend is wanneer we weer veilig met elkaar kunnen optrekken, heeft onze wandeltrainer Frans Bergmans een online community opgericht om tips en informatie te geven over bewegen en wandelen.


Je kan kiezen uit de volgende mogelijkheden: 
  1. De Lente Challenge 2020. Hier vind je tips en informatie om fit te blijven en na het opheffen van de (meeste) beperkingen goed voorbereid op pad te gaan. Je kunt meedoen met de kortingscode Lente2020 en daarmee gratis inschrijven via de shop. 
  2. Meedoen met de Walking Companions. De Walking Companions is een community voor de actieve wandelaar die gaat voor uitdagende doelen. Wil je hierbij aansluiten? Gebruik dan kortingscode PonFit2020 in de shop. Beide opties zijn gratis voor Pon medewerkers.

‘Samen’ wandelen

Samen wandelen is wandelen zoals we het liefste doen. Het sociale aspect is net zo belangrijk als de sportieve kant van wandelen. De gesprekken onderweg zijn altijd waardevol. Om dat gemis op te vangen bieden de Walking Companions mogelijkheden om in een groep en op een forum contact met elkaar te houden. Je vindt er een paar openbare groepen zoals de Lente Challenge, de Walking Companions en ‘het Frisse Neuzen rondje’. Speciaal voor deelnemers van de Pon Fit wandelgroep heeft Frans Bergmans een besloten groep gemaakt. Daar kunnen Ponners onder elkaar van gedachten wisselen. Nadat je hebt aangemeld voor de community (via Lente Challenge of Walking Companions) zie je de verschillende groepen, waaronder die van Pon Fit. Omdat dit een besloten groep is, heb je toestemming nodig om er toegelaten te worden. Dit doe je eenvoudig door op ‘toegang aanvragen’ te klikken.