HOME > PON FIT TIJDENS CORONA > HULP BIJ UITSTEL OPERATIE

Extra hulp bij uitstel orthopedische operatie


Door Corona zijn alle geplande operaties geannuleerd. Dat betekent ook dat collega’s die in afwachting zijn van bijvoorbeeld een heupoperatie, langer moeten wachten.

Inzet Medicort/Bergman Clinics voor collega’s met uitstel operatie

Pon Fit heeft afspraken gemaakt met Rob Tamminga, directeur Medicort en Henk van der Hoeven, orthopeed bij Bergman Clinics. We kunnen hierdoor onze collega’s extra ondersteunen. Dat doen we op twee manieren: 
  1. We leggen contact om te checken of we op dit moment kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij pijnbestrijding, aanpassen medicatie, oefentherapie op afstand, beoordelen van hulpmiddelen. 
  2. We bereiden voor dat onze mensen zo snel als mogelijk geholpen kunnen worden als de ziekenhuizen weer kunnen gaan opereren. We doen een oproep aan onze collega’s via bedrijfsartsen en HR collega’s om mensen die het betreft te informeren. 
Collega’s die hiervoor in aanmerking komen, kunnen zich melden bij Pon Fit. Via een beveiligd berichtenportaal wordt contact gelegd met Medicort/Bergman Clinics. Neem voor vragen contact op met rik-jan.modderkolk@pon.com.