HOME > PON FIT OP DE WERKVLOER > HEALTH CHECK

Health Check


Gezond en fit ouder worden, dat wil iedereen. Maar in de dagelijkse hectiek vergeten we nog wel eens naar ons lichaam te luisteren of maken we niet altijd de juiste keuzes. Pon Fit helpt je graag om met plezier je werk te blijven doen. Daarom nodigen we alle medewerkers iedere drie jaar uit voor een Health Check. Zo nodig krijg je tips of hulp om klachten te voorkomen of te beperken. Want als je lekker in je vel zit, merk je dat in je werk.

TIGRA Gezondheidsmanagement

De Health Check geeft je inzicht in je gezondheid in relatie tot je werk. TIGRA Gezondheidsmanagement voert de Health Check uit. Vooraf vul je een aantal online vragenlijsten in. Daarna volgt een algemene fysieke tekst, functionele fysieke testen gericht op arbeidsvaardigheid en een adviesgesprek. Eens per drie jaar maakt TIGRA een ronde langs alle Pon bedrijven. De Health Check wordt bij jou op locatie of op een locatie in de buurt gehouden, zodat je niet (ver) hoeft te reizen. Ruim voordat de Health Check wordt gehouden, ontvang je hiervoor een uitnodiging. De Health Check is voor jou gratis.

Geheimhouding en privacy

Alle medische gegevens die verband houden met de Health Check vallen onder het medisch beroepsgeheim. Uitslagen worden dus uitsluitend aan de Pon medewerker zelf gerapporteerd. Per Pon locatie worden de medische gegevens op groepsniveau beoordeeld en geanonimiseerd aan de leidinggevende gerapporteerd. Hiermee is de vertrouwelijkheid van individuele gegevens 100% gegarandeerd. De online tool die voor de Health Check wordt ingezet voldoet aan NEN norm 7510 voor informatiebeveiliging binnen de zorg.

Aan het stuur van je gezondheid
Brandt er een rood lampje op het dashboard van je auto? Dan kom je gelijk in actie! Het dashboard van de Health Check heeft ook rode lampjes. Wat doe je als jijzelf een rood lampje hebt? Wat kan en ga je doen om lekker in je vel je werk te (blijven) doen?