HOME > PON FIT OP DE WERKVLOER

Pon Fit op de werkvloerWie wil nu niet gezond en fit ouder worden? De Health- en Werkplek Check geven je inzicht hoe het met jouw gezondheid gaat in relatie tot je werk. Bij jou op locatie bekijk je samen met de bedrijfsfysiotherapeut wat je (zelf) kan doen om ‘fit for the job’ te blijven zodat je met plezier je werk kan blijven doen. Nu en in de toekomst. 

Health Check

Een 'dashboard' waarop je in één oogopslag ziet hoe het met jouw gezondheid is. Dat is de Health Check. Eens per drie jaar organiseert Pon Fit dit onderzoek bij jou op locatie. Het onderzoek geeft je de kans om vroegtijdig bij te sturen, als dat nodig is.

Werkplek check

Een goede werkhouding helpt je om fit te blijven. Daarom komt de bedrijfsfysio eens per twee jaar bij je langs op je werkplek. Kan je klachten oplossen of voorkomen? Samen bespreek je de mogelijkheden.

Incompany fysiotherapie

Heb je klachten die met je werk te maken hebben of die je belemmeren je werk goed te doen? Op een aantal Pon locaties is er fysiotherapie beschikbaar. De fysio behandelt en geeft advies om klachten te voorkomen.