HOME > HULP BIJ JE GEZONDHEID > COLLECTIEVE ZORGVERZEKERING

Collectieve Zorgverzekering


https://www.onvz.nl/pon
Bij Pon vinden we aandacht voor gezondheid heel belangrijk. Dat betekent ook dat onze medewerkers gemakkelijk toegang moeten kunnen hebben tot de beste zorg. Daarom werkt Pon samen met ONVZ.

Kwaliteit en keuzevrijheid

Met ONVZ kiest Pon voor kwaliteit: de beste service en vrije keuze. Bij ONVZ kies je namelijk zelf door welke arts en in welk ziekenhuis je je wilt laten behandelen. En heb je daarbij hulp nodig, dan staan de ZorgConsulenten van ONVZ voor je klaar.

Nieuw: Pon Zorgeloos, de beste hulp bij noodsituaties in binnen- en buitenland

Pon en ONVZ werken continu samen om diensten steeds verder te verbeteren. Vanaf 1 januari 2020 is er Pon Zorgeloos. Een vaste combinatie van Wereldfit en OntzorgPlus, ter uitbreiding van je basisverzekering. Exclusief voor Pon, inclusief een zeer aantrekkelijke korting. Aanvragen kan eenvoudig via onvz.nl/pon.

Wat maakt deze verzekering zo bijzonder?
 • Wereldfit: wereldwijd al je spoedeisende zorg verzekerd
  Zorg kost in het buitenland soms veel meer dan in eigen land - en de basisverzekering vergoedt alleen het Nederlandse tarief.
  Met Wereldfit uit Pon Zorgeloos ben je uitstekend verzekerd voor onverwachte en spoedeisende hulp in het buitenland. Net als voor repatriëring, eerder terugkomen, opsporing en redding. Ook wanneer je op de piste staat of stage loopt in het buitenland. Daarnaast biedt de verzekering, na goedkeuring van de ONVZ ZorgConsulent, tot 100% vergoeding voor geplande medisch-specialistische zorg in Duitsland en België. 
Meer weten? Ga naar onvz.nl/pon-zorgeloos
 • OntzorgPlus: de beste hulp bij noodsituaties
  Met OntzorgPlus uit Pon Zorgeloos kun je, na een ernstig ongeval of bij bepaalde ernstige aandoeningen, rekenen op de beste regelhulp. Daarnaast vergoedt de verzekering onverwacht hoge kosten bij dit soort noodsituaties. Denk bijvoorbeeld aan vervoer van en naar het ziekenhuis, oppas voor de kinderen, huishoudelijke hulp, vervangende mantelzorg en zelfs noodzakelijke huis- en auto-aanpassingen bij blijvende invaliditeit. Met slechts een telefoontje neemt de ONVZ ZorgConsulent je zorgen uit handen. De ZorgConsulent onderzoekt wat je nodig hebt en gaat direct voor je aan de slag.

 • Meer weten? Ga naar onvz.nl/pon-zorgeloos

  Het verhaal van Joost


Premie

Werk je bij Pon, dan krijg je 5% korting op je basisverzekering (vanaf 1/1/2020 landelijk het nieuwe wettelijk maximum) en 15% op je aanvullende verzekering. Veel Pon bedrijven verstrekken daarnaast een werkgeversbijdrage als extra korting op je premie. Informeer bij je HR afdeling of dit van toepassing is. De werkgeversbijdrage is niet afhankelijk of je wel of niet Pon Zorgeloos hebt. Je bepaalt zelf de hoogte van je premie door zelf je aanvullende verzekeringen en de hoogte van je vrijwillig eigen risico te kiezen. 

Vragen of meer info?

Kijk op onvz.nl/pon, bel ONVZ: 030-639 62 22 of gebruik het contactformulier.

Stap over

Met ONVZ ben je verzekerd van kwaliteit en service. Overstappen kan heel eenvoudig en snel via de website van ONVZ.