HOME > WERKEN AAN JE VITALITEIT > FITNESS

Pon Fit (&Mind) Summerlabs


'Energie is als de hoeveelheid benzine in de tank van je auto. Hoe meer je ervan hebt, hoe verder je komt. In deze dynamische tijd wordt veel van je gevraagd. Hoe haal je het beste uit jezelf en uit het leven?' Dit is een van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de Pon (& Mind) Fit Summer Labs. Trainingen, clinics en workshops die je helpen je energieker, beter in balans of lekkerder in je vel te voelen. Op het werk én thuis. Dus ... ben jij erbij?

Pon Summer en Winter Labs

Zo'n drie jaar geleden startte Pon met de Pon Summer en Winter Labs: laagdrempelige workshops en clinics voor medewerkers van Pon, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Sinds de start trekken de Labs steeds meer deelnemers en zij zijn inmiddels een heus begrip geworden. Onderwerpen zijn grofweg verdeeld over de thema’s ‘Digital Innovation’, ‘Personal Development’ en sinds vorig jaar ook is ook het onderdeel ‘Pon (& Mind) Fit’ toegevoegd. De Labs zijn vaak interactief en praktisch, waardoor je meteen zelf aan de slag kunt. De Pon (& Mind) Fit Summer Labs van zomer 2019 vinden plaats van 11 juli tot 6 september a.s. en je kunt je daarvoor nú inschrijven.

Topics Pon (& Mind) Fit Summer Labs 2019

  • Personal Empowerment; hoe blijf je relevant en duurzaam inzetbaar?.
  • Het leven leren; breng meer energie & evenwicht in je werk en je leven.
  • Van stress naar bevlogenheid; stress jam.
  • Energiek aan het werk; praktische en makkelijk toepasbare tips en tools om goed met je energie om te gaan.
  • Aan het stuur van je loopbaan; zit jij nog op het juiste spoor?
  • Urban parenting; het verdelen van je aandacht tussen gezin, werk en jezelf.

Mensen komen écht geïnspireerd terug!

Drijvende kracht achter de Labs is Erica Bakker, Assistant to HR bij Pon Holdings. Erica: 'Mensen komen écht geïnspireerd terug van een workshop en hebben daar vaak ter plekke handvatten gekregen om het geleerde in praktijk te brengen - juist omdat de Labs zo hands-on en interactief zijn. Ook hoor ik vaak dat het leuk is om met collega's in een groep te zitten die je normaal nooit tegen zou komen. En, je leert ook nog iets over de andere Business Units!'

Interesse?

Kijk op jouw eigen intranet of klik hier voor meer info, inschrijven en de voorwaarden van het gehele aanbod van de Summer Labs 2019*. Let op: om de link te kunnen openen moet je ingelogd zijn op Okta.

Meer weten?

Voor vragen of als je geen toegang hebt tot het aanmeldingsformulier, mail dan naar summer.winter.labs@pon.com. 


 * Vraag vóór aanmelden akkoord van je leidinggevende.