HOME > WERKEN AAN JE VITALITEIT > BEELDSCHERM- & VEILIGHEIDSBRILLEN & OTOPLASTIEKEN

Beeldscherm- & veiligheidsbrillen & otoplastieken


In lijn met het delegated businessmodel worden de kosten van een aantal interventies door de Pon bedrijven (OpCo’s) zelf betaald. Voor deze diensten die niet door Pon Fit vergoed worden, maken we specifieke afspraken met preferred suppliers. Voor otoplastieken, beeldscherm- en veiligheidsbrillen hebben we afspraken gemaakt met seeh (Hans Anders Zakelijk).

seeh webshop

Pon Opco’s kunnen rechtstreeks, zonder tussenkomst van Pon Fit, via de seeh webshop tegen scherpe tarieven otoplastieken, beeldscherm- en veiligheidsbrillen bestellen. Deze website biedt een beheerssysteem aan waarmee je grip op de kosten kunt houden. De HR-afdeling of andere verantwoordelijke kan inloggegevens voor de webshop aanvragen via 085 - 065 3056 of online via https://www.seeh.nl/klant-worden/. Voor een persoonlijke uitleg en een korte demonstratie van de mogelijkheden van de webshop kan je via dit telefoonnummer ook een afspraak maken met een van de accountmanagers.

Bestelproces otoplastieken, beeldscherm- en veiligheidsbrillen

Voor de aanschaf van otoplastieken, beeldscherm- en veiligheidsbrillen maakt HR (of andere verantwoordelijke) via de webshop eenvoudig een opdracht-bon aan. Nadat alle gegevens zijn ingevuld, wordt de bon per e-mail verstuurd. Met deze opdracht-bon kan de medewerker vervolgens naar een Hans Anders vestiging in de buurt om de juiste bril of otoplastieken aan te laten meten. Vanaf vijf stuks kunnen otoplastieken ook op locatie worden aangemeten.

Bedrijfsgegevens

Seeh BV 
085 – 065 3056 
service@seeh.nl 
www.seeh.nl