HOMEHULP BIJ JE GEZONDHEID > ONDERSTEUNING BIJ KANKER > HUMAN SUPPORT

Persoonlijke begeleiding door Human Support


Met aandacht en betrokkenheid helpt Human Support mensen met en na kanker om weer balans in het leven te krijgen. Onder persoonlijke begeleiding leer je op een evenwichtige manier om te gaan met gedachten en emoties die onder andere stress, onzekerheid en angst veroorzaken. Samen met jou werkt Human Support aan het vergroten van je draagkracht. Op weg naar herstel, tijdens en na de behandelingen, maar ook als er sprake is van afscheid of verlies van werk. 

De basis van Human Support is een gerichte samenwerking met de medewerker, de bedrijfsarts, de leidinggevende en de HR-professional. De werkgever wordt met praktische handvatten begeleid in de communicatie met alle betrokkenen. Tegelijk biedt Human Support HR-ondersteuning tijdens het verzuimproces. Lees hier meer over de achtergrond en aanpak van Human Support. 

Een effectieve aanpak vergroot de kans op werkbehoud voor de medewerker met kanker. Deelname aan een arbeidzaam leven wordt gezien als krachtbron vanuit een samenwerking met unieke persoonlijke aandacht. Lees hier 

Aanvragen

Via bedrijfsarts of HR (In JobFit portaal).