HOMEHULP BIJ JE GEZONDHEID > 24/COACHING 

24/7 coaching door Resilians


Ben je even uit balans? Heb je behoefte je hoofd even leeg te maken of zit je met een probleem? Voor vragen op het gebied van werk en privé kunnen jij en je inwonende gezinsleden bellen voor een klankbordgesprek met een personal coach. 

Telefonische coaching is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar via een gratis 0800-nummer. Zo is een personal coach altijd binnen handbereik en kan je vanuit een vertrouwde omgeving het coachgesprek voeren. Ook zijn er mogelijkheden voor persoonlijke coaching en e-coaching.

Over Resilians

Resilians is een onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in het vergroten van veerkracht, vitaliteit en bevlogenheid door professionele coaching. Thema’s zijn: balans werk/privé, omgaan met verandering en tegenslag, effectief communiceren en (samen)werken, persoonlijke effectiviteit en timemanagement, single zijn, relatie en opvoeding, etc. 

De diensten van Resilians zijn voor jou en je inwonende gezinsleden helemaal gratis. Kosten worden betaald door Pon Fit in samenwerking met ONVZ. Resilians werkt strikt vertrouwelijk en rapporteert alleen anonieme statistische informatie over het gebruik van de diensten aan Pon.

Voor wie beschikbaar? 

We voeren deze dienst geleidelijk in. Vraag je eigen HR afdeling of 24/7 coaching al beschikbaar is.