HOME > HULP BIJ JE GEZONDHEID

Hulp bij je gezondheidHeb je hulp nodig om gezond te blijven? Dan staat een team van professionals voor je klaar. Van bedrijfsarts, fysiotherapie op locatie en gespecialiseerde zorgverleners tot een breed netwerk van preferred supppliers. Samen ga je aan de slag om je gezondheid en weerbaarheid te verbeteren. Omdat het niet alleen voor Pon als werkgever, maar ook voor jou persoonlijk belangrijk is als je je werk in goede gezondheid en met plezier kan blijven doen..  


Vergoedingen
Inzet van onze zorgdiensten is voor jou, als medewerker van Pon, veelal helemaal gratis. Om onze dienstverlening betaalbaar te houden, financieren we een deel van deze kosten uit jouw eigen ziektekostenverzekering. Mogelijk is daarbij sprake van een eigen risico of wettelijk eigen bijdrage. Zijn er voor jou kosten verbonden aan een zorgdienst, dan maken we dat vooraf duidelijk. 

"Je kunt alleen topservice aan klanten leveren als de service aan je werknemers ook top is. Als het nodig is bieden wij graag de helpende hand. Maar we verwachten van onze mensen dat zij ook hun verantwoordelijkheid nemen om gezond te blijven. Bijvoorbeeld door gezond te leven, of op tijd hulp te zoeken als dat nodig is. "

Rik-Jan Modderkolk, Manager Pon Fit