HOME > PON FIT TIJDENS CORONA > FYSIEK

Fysiek


Of je nu aan je keukentafel of een fancy bureau werkt, met hulp van TIGRA - onze partner voor de Health- en Werkplekcheck - richt je je thuiswerkplek optimaal in. Je kunt zelfs live videocontact krijgen met een van de TIGRA adviseurs om direct je thuiswerkplek te beoordelen. Is jouw orthopedische operatie, bijvoorbeeld aan je heup, door Corona uitgesteld? Pon Fit kan helpen. Is er op jouw locatie een Pon Fit fysio en heb je klachten, bijvoorbeeld aan schouders of nek? Neem gerust contact op met de fysio en bespreek de mogelijkheden.

Hoe richt je je thuiswerkplek in?

Veel mensen werken momenteel thuis. Wil je weten hoe je je werkplek optimaal inricht?  Doe dan de gratis e-learning 'slimmer thuiswerken' van TIGRA, onze partner voor de Health en Werkplek Check. Thuis is je meubilair anders dan op je werk. Wat is een goede houding als je aan de eettafel werkt? Hoe belangrijk zijn juist nu de pauzes? Adviezen op het gebied van gebruik en instellingen van meubilair, werkwijze en hulpmiddelen, het komt allemaal aan bod. Je kunt zelfs live videocontact krijgen met een van de TIGRA adviseurs, om direct je thuiswerkplek te beoordelen. 

Extra hulp bij uitstel operatie, inzet Medicort/Bergman Clinics

Door Corona zijn alle geplande operaties geannuleerd. Dat betekent ook dat collega’s die in afwachting zijn van bijvoorbeeld een heupoperatie, langer moeten wachten. Pon Fit heeft afspraken gemaakt met Rob Tamminga, directeur Medicort en Henk van der Hoeven, orthopeed bij Bergman Clinics. Lees hier hoe je hulp kan aanvragen. 

Fysiotherapie op locatie

Op een aantal grote Pon locaties is er fysiotherapie op de werkplek. Heb jij fysieke klachten, neem dan contact op met de fysio om te bespreken of hij je kan behandelen. Natuurlijk worden de richtlijnen van Corona hierbij in acht genomen.