HOMEHULP BIJ JE GEZONDHEID > COLLECTIEVE ZORGVERZEKERING > ZORGCONSULENT

ZorgConsulentVraag het de ONVZ ZorgConsulent!

Heb je vragen op zorggebied? Door zijn/haar brede medische kennis kan de ONVZ ZorgConsulent je uitstekend informeren en adviseren. Bijvoorbeeld over gezond leven, voeding en bewegen, of over behandelmethoden bij een aandoening of een operatie. Ze kennen de weg als het gaat om de keuze voor zorgverlener(s), zoals huisarts, tandarts of specialist en bemiddelen bij wachtlijsten. Of ze wijzen je op patiëntenverenigingen en preventiecursussen. Afhankelijk van je (aanvullende) zorgverzekering regelen de ZorgConsulenten diverse zorgdiensten, als je daarom vraagt. Denk aan een second opinion, preventief medisch onderzoek, of telefonisch contact met arts of diëtist voor algemene informatie over ziektes, aandoeningen of voeding, Kortom, de ZorgConsulent heeft je heel wat te bieden.

Gratis advies

Speciaal voor Pon zijn de ZorgConsulenten voor alle medewerkers gratis beschikbaar, ook als je niet bij ONVZ verzekerd bent. Hou dan wel rekening met je eigen zorgverzekering. Afhankelijk van je polis kan je misschien niet overal terecht voor een behandeling. Voor ONVZ verzekerden geldt dit voorbehoud niet. Zij hebben altijd vrije keuze.

ZorgConsulenten zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op 0800 022 14 50. Vragen stellen kan altijd op www.onvz.nl