HOMEHULP BIJ JE GEZONDHEID > COLLECTIEVE ZORGVERZEKERING > WAAROM ONVZ

Waarom ONVZ?Kwaliteit en keuzevrijheid voorop

Met ONVZ kiest Pon voor kwaliteit: de beste zorg en vrije keuze. Bij ONVZ kies je namelijk zelf door welke arts en in welk ziekenhuis je je wilt laten behandelen. Het is dan ook niet voor niets dat de klanten van ONVZ hun verzekeraar waarderen met een 8,2. ONVZ is daarmee de beste zorgverzekeraar in de markt.

Gratis beroep op de ZorgConsulent

Speciaal voor Pon zijn de ZorgConsulenten voor alle medewerkers gratis beschikbaar, ook als je niet bij ONVZ verzekerd bent. Hou dan wel rekening met je eigen zorgverzekering. Afhankelijk van je polis kan je misschien niet overal terecht voor een behandeling. Voor ONVZ verzekerden geldt dit voorbehoud niet. Zij hebben altijd vrije keuze.
Door hun brede medische kennis kunnen ZorgConsulenten je uitstekend informeren en adviseren op zorggebied. Bijvoorbeeld over gezond leven, voeding en bewegen, of over behandelmethoden bij een aandoening of een operatie. Ze kennen de weg als het gaat om de keuze voor zorgverlener(s), zoals huisarts, tandarts of specialist. Of ze wijzen je op patiëntenverenigingen, preventiecursussen en preventief gezondheidsonderzoek.Digitaal gemak

  • MijnONVZ is een persoonlijke, beveiligde pagina op de ONVZ website waar je je persoonlijke verzekeringsgegevens kan raadplegen en/of wijzigen. Je logt er in met je DigiD of iDIN. 
  • Met de ONVZ app kan je heel eenvoudig declareren. Maak een foto van de nota met je mobiele telefoon en verzend de declaratie aan ONVZ door via de app. Met de ONVZ app heb je bovendien altijd de actuele stand van je eigen risico bij de hand. Je download de gratis in de App Store of via Google Play.

Bespaar op premie, niet op zorg

Natuurlijk bepaal je zelf óf je wilt overstappen. Sluit je je verzekering af bij ONVZ, dan ontvang je een korting van 10% op je basisverzekering en 15% op je aanvullende verzekering. Veel Pon bedrijven verstrekken daarnaast een werkgeversbijdrage. Informeer bij je HR afdeling of een eventuele werkgeversbijdrage van toepassing is. Je bepaalt zelf de hoogte van je premie door de hoogte van je vrijwillig eigen risico en aanvullende verzekeringen te kiezen. Wil je overstappen naar ONVZ? Meld je dan aan.