HOME > HULP BIJ JE GEZONDHEID > COLLECTIEVE ZORGVERZEKERING

Collectieve Zorgverzekering


Bij Pon vinden we aandacht voor gezondheid heel belangrijk. Dat betekent ook dat onze medewerkers gemakkelijk toegang moeten kunnen hebben tot de beste zorg. Daarom werkt Pon samen met ONVZ Zorgverzekeraar.

Kwaliteit en keuzevrijheid

Met ONVZ kiest Pon voor kwaliteit: de beste zorg en vrije keuze. Bij ONVZ kies je namelijk zelf door welke arts en in welk ziekenhuis je je wilt laten behandelen.

Stap over

Overstappen naar ONVZ is heel eenvoudig via de website van ONVZ. Werk je bij Pon dan krijg je 10% korting op je basisverzekering en 15% korting op je aanvullende verzekering. Veel Pon bedrijven verstrekken daarnaast een werkgeversbijdrage. Informeer bij je HR afdeling of dit van toepassing is. Je bepaalt zelf de hoogte van je premie door de hoogte van je vrijwillig eigen risico en aanvullende verzekeringen te kiezen.

Vraag het de ZorgConsulent!

ONVZ staat voor vrije keuze in de zorg. Maar keuzes maken is niet altijd eenvoudig. Als je daarbij hulp nodig hebt, staan de (para)medisch opgeleide ZorgConsulenten van ONVZ voor je klaar.

Een gezonder Nederland, tegen lagere zorgkosten. Het lijkt een droom maar is wel degelijk mogelijk. Pon kiest met ONVZ niet alleen voor een uitmuntende collectieve zorgverzekering voor de deelnemers, maar ook voor een uniek model waarin we samen investeren in de gezondheid van alle werknemers. Daarvoor hebben we een gezamenlijke propositie: ‘Job Fit’