HOME > AMSTERDAM MARATHON 2019

Amsterdam Marathon 2019


Loop mee door wereldstad Amsterdam.
Met start en finish in het historisch Olympisch Stadion!

Amsterdam, oktober en 2019: neem die drie samen en je hebt voor Pon een uniek moment in de geschiedenis te pakken. Naast dat we dan de deuren openen van Move - ons Experience Center en Mobiliteits Hub - in Amsterdam, gaan we met 125 (internationale) collega’s de marathon van Amsterdam lopen. 

Pon Fit Arrangement 

Pon Fit heeft een geheel verzorgd  arrangement samengesteld voor Pon medewerkers die aan dit evenement deelnemen. De start en finish van deze bijzondere marathon vinden plaats in het Olympisch Stadion, dat pal naast Move ligt. Het Pon Fit arrangement bestaat uit vluchten (wanneer van toepassing), transfers, verblijf (in gedeelde kamers) en alle maaltijden, een sociaal programma en uiteraard het startbewijs en een fantastische Pon running outfit. En ter afsluiting een feest met Family & Friends bij Move. De kosten voor deelname aan het evenement bedragen € 75,- voor deelnemers uit Nederland, € 200, - voor deelnemers uit de rest van Europa en € 350,- voor deelnemers buiten Europa. 

Deelnemers

We hebben 125 startbewijzen voor de Amsterdam Marathon. Hiervan zijn er 70 startbewijzen voor de hele marathon en 55 voor de halve marathon. De inschrijving is op 17 maart gesloten, je kan je helaas niet meer aanmelden. Je kan eventueel wel op de reservelijst geplaatst worden die we bij afmeldingen - bijvoorbeeld vanwege blessures - raadplegen. Neem hiervoor contact op met Pon Fit via ponfit@pon.com. 

Schema's & FAQ's

Hier vind je de verschillende trainingsschema's en instructies voor je voorbereiding op de Amsterdam (halve) marathon. Lees de instructies goed door voordat je een keuze maakt. Verder verzamelen we de meest gestelde vragen en antwoorden voor je. 

Voorwaarden & Contact

Lees hier de voorwaarden voor deelname goed door. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pon Fit via ponfit@pon.com.