HOME > AMSTERDAM MARATHON 2019

Amsterdam Marathon 2019


Loop mee door wereldstad Amsterdam.
Met start en finish in het historisch Olympisch Stadion!

Amsterdam, oktober en 2019: neem die drie samen en je hebt voor Pon een uniek moment in de geschiedenis te pakken. Naast dat we dan de deuren openen van Move - ons Experience Center en Mobiliteits Hub - in Amsterdam, gaan we met 70 (internationale) collega’s de marathon van Amsterdam lopen. Een bijzonder evenement in onze hoofdstad met meer dan honderd verschillende nationaliteiten aan de start. Het geweldige decor van Amsterdam heeft een grote aantrekkingskracht op lopers wereldwijd. Hoogtepunten in het parcours zijn de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door, langs de Amstel en door het Vondelpark.

Pon Fit Arrangement 

Pon Fit heeft een geheel verzorgd  arrangement samengesteld voor Pon medewerkers die aan dit evenement willen deelnemen. De start en finish van deze bijzondere marathon vinden plaats in het Olympisch Stadion, dat pal naast Move ligt. Het Pon Fit arrangement bestaat uit vluchten (wanneer van toepassing), transfers, verblijf (in gedeelde kamers) en alle maaltijden, een sociaal programma en uiteraard het startbewijs en een fantastische Pon running outfit. En ter afsluiting een feest met Family & Friends bij Move. Daarnaast zorgen we voor coaching tijdens je voorbereiding op de marathon en zijn er fysiotherapeuten aanwezig op de dag zelf. De kosten voor deelname aan het evenement bedragen € 75,- voor deelnemers uit Nederland, € 200, - voor deelnemers uit de rest van Europa en € 350,- voor deelnemers buiten Europa. Meer details over het arrangement volgen later.

Deelname & Aanmelden

We hebben 125 startbewijzen beschikbaar voor de Amsterdam Marathon. Hiervan zijn er 70 startbewijzen voor de hele marathon en 55 voor de halve marathon. De inschrijving is op 17 maart gesloten, je kan je helaas niet meer aanmelden. 

Voorwaarden & Contact

Lees hier de voorwaarden voor deelname goed door. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pon Fit via ponfit@pon.com.